Kurs i sylting
Bli med på syltekurs!
Kursene foregår på mitt eget syltekjøkken på Høyenhall i Oslo. Klassene er små, men stemningen pleier å være høy.
På kurset får du en god innføring i sylte- og konserverings-teknikk, slik at du lett kan oppnå gode sylteprodukter hjemme hos deg selv.
I løpet av kurskvelden lager vi 2 ulike sylteprodukter sammen. Et søtt sylteprodukt og et krydret eller salt/surt «savory» produkt som er egnet som tilbehør til mat.
Vi sylter råvarer etter sesong – og kursene vil gi deg inspirasjon til å ta vare på overflod fra hage, butikk og natur, uansett årstid.
Kursene varer i 3 timer – fra kl. 18 – 21, med en hyggelig pause. I pausen serverer jeg ferskt brød sammen med et utvalg av mine egne marmelader.
Kurset koster 1200 kr og betales via Vipps. Påmeldingen anses som bindene når du har fått bekreftet kursplass.
Ta gjerne kontakt på fatima@marmeladedamen.no eller DM på Instagram @marmeladedamen hvis du har spørsmål om kurset.
Påmelding skjer gjennom kontaktskjemaet under.