Matstreif 2016

I helgen gikk Matsreif av stabelen i Oslo for 12. gang. Rådhusplassen og  Kontraskjæret ble forvandlet til en livlig matfestival. Det er Innovasjon Norge som står bak Matstreif, og på festivalen får man delikatesser fra hele landet. Norsk mattradisjon med mengder av lokalmat og drikkeprodukter blir presentert. I tillegg til utstillere med salgsboder er det mange spennende kurs. Det var også Nordisk mesterskap i baking og konditori, NM i kjøttfag og NM i sjømathandel. Tre dager til ende stod mat i fokus i Oslo. Lørdagen var det også Oslo Aquavit Festival og Aftenposten sin vinmesse: Smakstrender 2016. Både unge og gamle i Det Røde huset har hatt noen fine dager. Vi har smakt så mye godt. Gulløyepoteten fra Nord-Norge, grønnsaker fra Toten, Røros-is, rømmen fra Avdem og Rosalitaost fra  Tjamsland  gård, for å nevne noen. Det er så mye bra på den norske matfronten. Nå er det bare å vente ett år til neste Matstreif. Men i mellomtiden skal vi kose oss med godsakene som ble med hjem. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *