Jeg er opptatt av å ivareta personvernet til brukerne av denne nettsiden og bloggen. Nettside: https://marmeladedamen.no Denne beskrivelsen forteller om hvordan det innhentes, lagres og brukes data om deg og hvilke rettigheter du har som bruker av denne nettsiden og deltaker på mine kurs. Du er velkommen til å bruke bloggen til å lese og prøve alle oppskriftene mine uten å registrere deg. Dermed behandles det heller ingen opplysninger om deg. Velbekomme!

1. Nyhetsbrev

Marmeladedamen har planer om å sende ut nyhetsbrev. Disse brevene har som hensikt å fortelle om nyheter, nye kurs og oppskrifter på bloggen. Ønsker du å motta nyhetsbrev må du registrere din e-postadresse og navn. Disse opplysningene vil kun brukes av Marmeladedamen – og kun til å sende ut nyhetsbrev så lenge du måtte ønske det. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev-listen ved å trykke på «unsubscribe» i selve nyhetsbrevet fra Marmeladedamen, eller ved å sende en melding via kontaktskjemaet på nettsiden min. Når du melder deg av listen vil opplysningene om deg bli slettet.

2. Kurs

Når du melder deg på kurs i sylting vil hos meg vil jeg registrere de opplysningene jeg behøver for å sende deg oppdatert informasjon om kurset og for å sende faktura og motta betaling for tjenestene.

3. Kontaktskjema

Opplysninger du legger igjen i kontaktskjemaet blir lagret kun så lenge det tar å besvare henvendelsen med mindre du krysser av for at du vil motta nyhetsbrev. Da gjelder betingelsene under punkt 1.

4. Tilgang til og utlevering av personopplysninger

Det lagres ingen opplysninger om deg utenom de du selv registrerer på nettsiden her eller i forbindelse med deltakelse på syltekurs og konserveringskurs hos Marmeladedamen. Det er kun meg, Fatima Lavoll, Marmeladedamen som har tilgang til personopplysningene som lagres om deg. Opplysningene deles ikke med andre, med unntak av noen få tredjeparts-leverandører som hjelper til i forbindelse med tekniske spørsmål med publiseringsverktøyet bak bloggen. Mailchimp er vår løsning for utsending av nyhetsbrev, og din e-postadresse lagres i deres database. Les mer om Mailchimps personvern her.  https://mailchimp.com/legal/privacy/

5. Cookies

Vi bruker foreløpig ikke Cookies på Marmeladedamen.

6. Kontakt og spørsmål

Marmeladedamen er ansvarlig for behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med tjenester knyttet til nettsiden og virksomheten. Dersom du har spørsmål knyttet til dette kan du benytte kontaktskjemaet på siden for kontakt. Personvernerklæringen er oppdatert 18.08.2018